چرا پياز بخوريم؟
به گفته يك كارشناس تغذيه، مصرف پياز علاوه بر نقش موثر در رشد و سلامت استخوانها، مقابله با عفونتها و سرطانها، قند و كلسترول خون را نيز كاهش ميدهد.
يوسف نقيايي در گفتوگو با ايسنا با بيان اين مطلب، افزود: پياز حاوي ويتامين c، كلسيم و فسفر به مقادير متوسط است كه ميتواند در رشد استخوانها و سلامت آنها نقش موثري داشته باشد، پياز همچنين حاوي مقداري گوگرد است كه به كاهش عفونتها كمك شاياني ميكند.
وي با تاكيد بر مصرف پياز در وعدههاي غذايي، اظهار كرد: ميزان انرژي در پياز پايين و حدود 38 كيلو كالري در 100 گرم است.
اين كارشناس تغذيه با اشاره به وجود مادهاي به نام گلوكزين در پياز تصريح كرد: اين ماده خواصي شبيه انسولين دارد و ميتواند در افراد ديابتي كمك بسيار خوبي در كاهش گلوكز يا قندخون باشد، پياز همچنين كاهش دهنده كلسترول و چربيهاي خون است.
وي افزود: پياز همچنين حاوي آنتي اكسيدانهاي بسيار موثر و مفيد نظير مواد فنولي و پلي فنولي است كه خاصيت ضد ميكروبي، ضد ويروسي و ضد قارچي دارد و ميتواند كمك بسيار موثري براي سيستم ايمني بدن در از بين بردن مواد عفونتزا باشد.
اين كارشناس تغذيه در خاتمه خاطرنشان كرد: اين سبزي، همچنين حاوي مقدار كمي آنتياكسيدان از نوع فلاونوئيد مانند آنچه در چاي سبز و سويا وجود دارد، است كه مي تواند از اين طريق خواص ضد سرطاني خود را اعمال نمايد.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: تندرستیخواص میوه ها
[ جمعه 26 خرداد 1391
] [ 3:4 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ][ ]